Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et populært konferansehotell sentralt plassert ved Solastranden og Stavanger Lufthavn. Med 273 rom og innbydende fasiliteter, er dette basen for å utforske regionens mange attraksjoner.

Quality Airport Hotel Stavanger 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Quality Airport Hotel Stavanger

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Airport Hotel Stavanger er et av de største kurs- og konferansehotellene i regionen. Med kort vei til natur, strender og kjente attraksjoner, ligger alt til rette for et minneverdig opphold!

Beliggenhet

Hotellets sentrale beliggenhet med kort vei til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes, gjør hotellet til et fornuftig alternativ for både konferansegjester og ferierende. Her kan du lese mer om Sola og Stavanger.

Konferanse

Hotellets fleksible konferanseavdeling består av 18 møterom og har en total kapasitet på inntil 950 personer. Alle møterom har det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. En imøtekommende og erfaren stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår, slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Hotell for hele familien

Lekerom, shuffleboard, fotballspill og ikke minst nærheten til den langgrunne Solastranden, gjør Quality Airport Hotel Stavanger til et hotell for hele familien. Man kan boltre seg i store fellesområder er spennende for små oppdagere, og det serveres alltid barnevennlige alternativer under våre måltider. Hotellet er også kjent for sin tradisjonsrike søndagsbuffet, som har bidratt til minnerike opplevelser for besøkende i en årrekke. 

I nærområdet

Like ved hotellet ligger Sola Ruinkirke og den sjarmerende Solastranden. Den 70 kilometer lange strandlinjen byr på koselige badestrender, så vel som anerkjente strender for surfere. Kvadrat kjøpesenter, Flyhistorisk Museum, Arkeologisk Museum, Solastranden Golfklubb og Viking Stadion gjør hotellet til et populært alternativ for forretningsreisende så vel som feriegjester. Hver sommer har vi alltid gode priser til familier.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til hotellets hyggelige bar og bistro. Nyt klassiske bistroretter med moderne smaker , kald øl og gode viner. Eller hvorfor ikke bestille en god drink? The Social Stavanger er det naturlige møtestedet for både gjester og de som bor i området.

Helse & mat

Etter en lang dag kan du finne ny energi i hotellets helsestudio eller nyte et bedre måltid i restauranten med bar og salonger. Restauranten har en lys og avslappende atmosfære med panoramautsikt over flyplassen, noe som gir en unik ramme rundt måltidet. Restaurantens engasjerte stab er også behjelpelig med arrangering av bryllup, konfirmasjon, minnestund og festmiddager.

Kontakt

  • Sømmeveien 1 4055 Sola , Norge

Finn frem til hotellet

Flybuss

Flybussen går hvert 15 minutt fra ankomsthallen på Sola Lufthavn, 2 minutter reisetid.
Mer informasjon her: Flybussen

Buss

Lokalbuss nr 42 går to ganger i timen fra ankomsthallen på Sola lufthavn.

Taxi

Vi anbefaler Sola Taxi +47 51 65 04 44 

Om Quality Airport Hotel Stavanger

Antall hotellrom

273 stk -  394 senger

Antall konferanselokaler

18 stk – plass til over 950 deltagere

Avstand Stavanger flyplass

1.3 km

Avstand lokaltrafikk

50 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.