Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Weekendpakke med en 3-retters juleinspirert middag

Finnes det noe hyggeligere enn å reise på helgetur i julen? Utforsk din nordiske favorittby eller opplev noe helt nytt. To netters overnatting og en 3-retters middag med juletema er inkludert i pakken.

En julete weekend i favorittbyen din – med en 3-retters julemiddag inkludert!

Unn deg en hotellhelg i julen med vår weekendpakke! Pakken inkluderer to netter på hotell, med frokost, på et av våre utvalgte hoteller. En eksklusiv treretters middag med juletema er også inkludert.

Endelig får du tid til å oppleve både byen og hotellet du bor på! På dagen kan du vandre rundt, ta en kaffe, handle julegaver og utforske. På fredagen kan du avrunde dagen med middag på en restaurant i byen, mens lørdagskvelden byr på en eksklusiv 3-retters juleinspirert middag på hotellet. En perfekt kombo, spør du oss! Hør gjerne med hotellet om tips på deres favorittrestauranter for fredagen.

Psst! Leter du etter en helt unik middagsopplevelse? Book weekendpakken på fantastiske Yasuragi.

Tilbudet gjelder hver helg, fra fredag til søndag, på opphold fram til 31. desember 2023. Book senest 29. desember!

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en treretters middag én kveld, overnatting i to netter med frokost inkludert, for en eller to personer, avhengig av hva du booker. Reiser du med barn bes du kontakte hotellet du velger og booke middag for dem også, da dette innebærer et tillegg. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, der søndag 31. desember 2023 er siste mulige utsjekksdato. Bookingen kan avbestilles eller ombookes fram til 16:00 på ankomstdagen. Tilbudet gjelder kun for 2 netters opphold – dersom en av nettene avbestilles, betales dagens ordinærpris for natten som brukes. Middagen serveres på lørdag – kontakt hotellet før ankomst dersom du ønsker å bytte til fredag. Avbestillingsvilkår, samt hva som inngår i middagspakken, kan variere når du booker på de frittstående hotellenes egne bookingsider. Vennligst les vilkårene nøye.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.