Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Tid for familien - weekend

Ønsker du å skape minner med familien? Hos oss får du både helgeavslapning og moro! Fra barneaktiviteter til avslappende stunder for de voksne, har vi et utvalg av aktiviteter for både store og små.

Familietid i fokus: Nyt helgen på Quality Hotel™ Sarpsborg

Ønsker du å skape minner med familien? Hos oss får du både helgeavslapning og moro!

Vi syntes familietid er viktig. Derfor har vi alt fra barneaktiviteter til avslappende stunder for de voksne.

Møt Lollo & Bernie hver helg: Fredag, lørdag og søndag kan du møte Lollo & Bernie hos oss! Bli med på morsomme aktiviteter, minidisco og show sammen med Lollo & Bernie. Det kommer til å bli et minne for livet! 
Se programmet for helgen her!


Badeland og Superland: Badeland er hele 2000 kvadratmeter stort med forskjellig attraksjoner, som vannsklier, strømkanal, boblebad og 25 meters basseng. I Superland finner du en minigolf med ni null, og liten lekelabyrint for de minste. Vårt badeland kan friste med flere attraksjoner som sklier, strømkanal og boblebad! 

OBS: Fra og med søndag 25.02 til og med fredag 01.03 er minigolfen stengt - grunnet oppussing


Les mer om vårt Badeland og Superland, her finnes det moro for både store og små. Rabattert billetter for overnattende gjester fås kjøpt i hotellresepsjonen, slik at hele familien kan nyte vannparken og aktivitetene.

Relax avdeling: I badeland finner du også en egen relaxavdelig for voksne, med 16-års aldersgrense. Dette er et fint området for voksne, som vil trekke seg litt unna. Du finner varmere vann, dampbadstue, kaldkulp og behagelig atsmosfære.

Klatrevegg: I Superland finner du nå en splitter ny klatrevegg! Er dere klare til å utfordre dere til nye høyder? Kom og vær med på moroa! Klatreveggen består av 7 ruter med autosikring. Rutene er satt opp til å favne flere aldre. Billetter kjøpes i Superland. For priser, åpningstider og mer informasjon: kontakt superland@strawberry.no. 


Trening: 
Family Sports Club ligger inne på hotellet, med 1400 kvm store treningslokale, utstyrt med mange ulike typer treningsapparater og kun det beste utstyret. Hotellgjester over 16 år trener gratis. Vi har et begrenset antall treningskort som kan lånes i vår resepsjon. 

Velvet Spa: Velvet Spa har 9 forskjellige behandlingsrom og utfører i dag opp i mot 100 forskjellige behandlinger, og holder til på hotellet. Priser, behandlinger og ledige timer finner du HER!


Uten mat og drikke duger hotellgjesten ikke: 
Mat er en viktig for både store og små, og det har vi tenkt på. I vår restaurant finner du mat til både store og små. Book bord i vår resturant: q.sarpsborg@strawberry.no 

 

The Weekender - Opptil 20%  rabatt: 
Bo minst 2 netter, mellom  torsdag til mandag og og få opptil 20% rabatt på oppholdet. 
Bookingperiode: 1. jan 2023 - 14. jun 2024. Book din familie weekend i dag!

 

Hotell, middag og Lollo & Bernie:
Hotellovernatting, middag og aktiviteter med Lollo & Bernie for hele familien.
Bookingperiode: 9. feb 2024 - 30. mai 2024. Les mer om kampanjen og book her

 

 

 

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.