Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
  • Tilbud
  • Hotellpakke med brunch og Munch-billetter

Munch Museet + Clarion Hotel® Oslo = kunsthelg

Kulturelt påfyll med en hotellpakke som inkluderer billetter til MUNCH Museet, 2-retters i Shutter Bar og overnatting hos Clarion Hotel® Oslo i Bjørvika

Vi er så heldige å ha inngått en avtale med MUNCH Museet, som er vår nærmeste nabo i Bjørvika. Legg opp til en skikkelig kunsthelg i Oslo og besøk det splitter nye museet, mens du overnatter et steinkast unna og kan nyte en 2-retters middag i Shutter Bar (hovedrett og dessert).

Prisen inkluderer billetter til museet, middag, overnatting og selvfølgelig den aller beste hotellfrokosten som gir deg den herligste avslutningen på en kulturell opplevelse i Bjørvika.

2-retters middag i Shutter Bar kan nytes til valgfritt tidspunkt under oppholdet.

Psst! Om du ønsker å forlenge oppholdet ditt så kan du selvsagt booke tilknytningsdøgn ved ledig kapasitet. Ta kontakt med oss direkte så hjelper vi deg med din booking.

Pakken inkluderer

  • 1 overnatting fre-lør eller lør-søn
  • Billetter til Munchmuseet
  • 2-retters middag i Shutter bar
  • Frokostbuffet
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder 1 natt fra fredag til lørdag, eller lørdag til søndag. Pakken må bookes senest 7 dager før ankomst og kanselleringsfrist er minimum 8 dager før ankomst. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.