Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med badeland og konferanselokaler passer hotellet for både familie og forretningsreisende. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
683 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Vakkert, vakkert sted, nydelig bugnende buffet og gøyalt badeland!

7. april 2023, Oslo, Norge, Garden011

Varme anbefalinger av både badeland og restauranten på hotellet :-) Og stedet, utsikten, terrassen med brygge og badstu var et herlig sted i aprilsola! Kveldsbuffeten var nydelig: stort utvalg av fri…

Varme anbefalinger av både badeland og restauranten på hotellet :-) Og stedet, utsikten, terrassen med brygge og badstu var et herlig sted i aprilsola! Kveldsbuffeten var nydelig: stort utvalg av friske skalldyr, blant annet ferske, store reker, kreps, blåskjell og alt av tilbehør, nydelig ytrefilet av lam, mør lammeskank med fantastisk god saus, kylling, salater, oster og kjeks og mange desserter som karamellpudding, isbuffet, kaker, gelé og mye annet. Deilig assorter te og kaffe. Hotellet hadde dekket et kjempekoselig bord til oss, vi feiret bursdag, med den vakreste utsikten. Et stort påskeegg fylt med karameller, drops og sjokolader var selvsagt stor stas for barna. Badelandet var også veldig fint, gøy å svømme innenfra og ut i de flotte omgivelsene. Mor koste seg ute i sola med bok, mens ungene lekte og hadde det gøy! Boblebad og sklier - ungene storkoste seg, både tenåringene og de mindre. Store, deilige kuleis i isbaren også, tipptopp :-) Hadde lest anmeldelsene før vi kom, og var litt spent, men må si at dette var en utrolig god opplevelse! Betjeningen var oppmerksom og hyggelig, og selv om det var mange mennesker pga påskeferie, var det ingen problemer. Tusen takk for oss, vi kommer gjerne igjen på dagsbesøk!
Les mere
1

Utslitt, gammelt, utdatert og absolutt ikke verd pengene.

5. april 2023, , Line K

Huffda... Dyrt og ubrukelig, trist, utslitt, skitten. Dårlige senger - utslitt Badet - ekkelt, utslitt, og skittent. Rommet - skitten, utslitt, gammelt og trist Hotellet - er oppbrukt og udatert. Lukt…

Huffda... Dyrt og ubrukelig, trist, utslitt, skitten. Dårlige senger - utslitt Badet - ekkelt, utslitt, og skittent. Rommet - skitten, utslitt, gammelt og trist Hotellet - er oppbrukt og udatert. Lukter gammelt Opplevelse - følte at vi måtte betale for noe som var laaangt fra den prisen som burde. Rommet var lytt og vi kunne høre alle kidza som løp i etasjen over.følte vi bodde på ett gammelt pensjonat. Kommer nok aldri tilbake. Lite koselig og ingen komfort.
Les mere
1

Asma?

25. mars 2023, , Jeppe L

Dette må være det verste hotellet min familie har booket seg inn på, reklamerer seg som et familie hotell med høy standard. Rommene er nedslitte og har lavere standard enn en campinghytte. Fikk først…

Dette må være det verste hotellet min familie har booket seg inn på, reklamerer seg som et familie hotell med høy standard. Rommene er nedslitte og har lavere standard enn en campinghytte. Fikk først et rom med spindelvev som man forøvrig kun ser i spøkelsehus, møkkete glass på badet, støv oppover veggene(se vedlagt bilder) Gikk ned i resepsjonen og ga beskjed om at dette ikke er greit, får da et nytt rom som skal være bedre vasket, men viser seg fort at dette rommet er verre, smuler i barnesenger, hundehår og plast fra tidligere hotellgjester. Går ned i Resepsjon og sier ifra at dette overhodet ikke er greit. Endte med og sjekke ut kl 22:30 med en gutt med asma da det ikke var holdbart for han. Resepsjonist løste saken rask med og fjerne bestilling samt gi oss en liten kompensasjonen. Vi spiste også middag her og savner at dette også hadde blitt refundert.
Les mere
2

Kunne vært så mye bedre

19. mars 2023, Oslo, Norge, Ripcurl6

- Veldig slitte rom / ser ikke ut som de har bært pusset opp siden 90 tallet - ikke noen gode senger som er nedsunket på midten da de sikkert har levd alt for lenge. - Varmtvannet på rommet fungerte…

- Veldig slitte rom / ser ikke ut som de har bært pusset opp siden 90 tallet - ikke noen gode senger som er nedsunket på midten da de sikkert har levd alt for lenge. - Varmtvannet på rommet fungerte ikke, og det fikk vi ingen informasjon om. Helt uhørt når det er et badehotell. Vi var der med andre som hadde samme problem på sine rom. - nesten 500kr per pers buffet middag, som virkelig ikke er verdt prisen. Men man har ikke noe alternativ. - isbar og grillen på badeland åpner ikke før alt for sent (kl 13 ish), ikke bra med små barn som blir sultne lenge før dette. Spesielt når man slipper inn kl 7. uansett hadde det vært blodpris for en barnepizza så spørs om det er verdt det uansett ( opp til 310kr for en pizza til barn!). - Rennoverte utebassenget når vi var der, men det fikk vi ingen beskjed om før vi bestilte og det var heller ikke noe fradrag i pris.
Les mere
4

Vi kommer tilbake

29. desember 2022, Fetsund, Norge, 292lenea

Dette er et perfekt sted for en liten helgetur eller som en ekstra natt på vei hjem fra ferie på sørlandet. Da vi ankom hotellet ble vi møtt av Lollo og Bernie, til stor glede for femåringen. Vi fikk…

Dette er et perfekt sted for en liten helgetur eller som en ekstra natt på vei hjem fra ferie på sørlandet. Da vi ankom hotellet ble vi møtt av Lollo og Bernie, til stor glede for femåringen. Vi fikk tildelt et stort og fint rom med kort vei til bassengavdelingen. Vi koste oss mange timer i bassengene, både inne og ute. Det eneste minuset ved oppholdet var veldig treg servering ved bassengrestauranten.

Svar fra eier

12. januar 2023

Hei :) Tusen takk for fin tilbakemelding det setter vi stor pris på :) Vi lover å jobbe hart for å bli enda bedre ;) Håper vi ser dere igjen snart :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.