Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte utgangspunkt for både forretningsreiser og fornøyelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellom Oslo og Tusenfryd, med flotte turstier i umiddelbar nærhet.

Quality Hotel™ Entry 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Entry

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Med kort vei til Oslo sentrum og enda kortere avstand til Tusenfryd, er Quality Hotel™ Entry det perfekte utgangspunktet for både forretninger og fornøyelse. På Quality Hotel™ Entry inviteres naturen inn gjennom store vindusflater med lett adkomst til skjermede grøntarealer. Med The Social Bar & Bistro lokalisert i hjertet av hotellet, kan man lene seg tilbake i store og behagelige loungeområder hvor det er lett å føle seg hjemme.

Moderne hotell

Quality Hotel™ Entry er et moderne hotell som ligger tett på naturen, men likevel en svipptur unna Oslo sentrum. Hotellet er perfekt når du vil oppleve hovedstaden, men vil trekke deg tilbake i roligere omgivelser. Quality Hotel™ Entry er et fullservicehotell med en smakfull frokost, spennende restaurantkonsept, moderne treningsrom og serviceinnstilte medarbeidere som sørger for den beste gjesteopplevelsen.

Transport til og fra Oslo

Bussholdeplass tur/retur Oslo ligger kun 2 minutters gange fra hotellet. For kursdeltagere kan vi organisere felles busstransport tur/retur Oslo sentrum eller Gardermoen. Kaffe og boller på bussen kan vi fikse!

Hotellet for hele familien

Quality Hotel™ Entry ligger kun 10 minutter unna Tusenfryd, noe som gjør hotellet til et perfekt sted for avkobling før man begir seg ut på Norges største fornøyelsespark. Hotellet har 8 romslige familierom og gode parkeringsmuligheter. Både ping pong, shuffleboard og spill er tilgjengelig under hele oppholdet. I hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, finner man fristelser for både store og små med egen barnemeny godkjent av Lollo & Bernie. I restauranten er det også store vinduer og god utsikt til et stort og koselig grøntområde med sesongtilpassede aktiviteter. Rush Trampolinepark ligger en kort kjøretur unna hotellet.

Møter, konferanser og de store anledningene

Med sin sentrale og likevel behagelig tilbaketrukne beliggenhet, er Quality Hotel™ Entry definisjonen på forretninger og fornøyelser! Hotellet kan tilby 16 fleksible møterom i ulike størrelser som tilpasses etter behov og med gode tekniske løsninger. Grøntarealer uten innsyn er et stort pluss for hotellets konferansegjester, da området kan forvandles til grillfest, utstillinger og hva enn man måtte drømme om. Hotellet har også en rekke samarbeidspartnere innen teambuilding som gir prikken over i’en til arrangementet. Workshop, konferanse, jubileer, dåp eller konfirmasjon? På Quality Hotel™ er vi møteeksperter som sørger for at ditt arrangement går knirkefritt. Med et spennende lunsjkonsept som får sesongens råvarer til skinne, sørger vi for at du har energi som rekker hele dagen. Og du vet vel at popcorn, softis og kaffe alltid er inkludert når du er på konferanse hos oss?

Eventyrlige omgivelser

Med naturskjønne omgivelser i umiddelbar nærhet ligger Quality Hotel™ Entry perfekt til for å skape nye sommerminner. Med utlånssyklene kan du ta deg turen til lokale Hvervenbukta, med badestrand i koselige omgivelser for både store og små! Det er kun en spasertur bort til Kolbotn Sentrum kan du nyte en kopp kaffe langs Kolbotntjernet eller Gjersjøen. Om du har bilen tilgjengelig er det kun en kort kjøretur på 10 minutter til fantastiske Ingierstrand badeplass. Hotellet har også en stor hage uten innsyn som kan benyttes til avslapning, lek og morro eller til selskap.

For små og store idrettshelter

Følelsen av å sjekke inn med laget, spenningen før stevnet og kampen som betyr “alt”. Det er noe spesielt med magien som oppstår når mennesker møtes, og på Quality Hotel™ Entry ligger alt til rette for nettopp slike øyeblikk. Her kan laget samles i store loungeområder, benytte hotellets toppmoderne gym med godt utvalg i treningsutstyr, i tillegg til å utforske nye, spennende sykkel- og joggeløyper. Hotellet ligger nær en rekke idrettsarenaer og tilbyr både sportsmenyer og møterom.

Kontakt

  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss nr 83 fra Oslo sentrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell og ligger like ved hotellet. Bussen tar rundt 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Rutetider finner du her.

Tog

Rutetog til Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Derfra passer det med taxi  som tar 3 minutter eller en spasertur på 20 - 25 minutter.

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Det går an å be om fastpris på taxi fra både Follo Taxi og Oslo Taxi. I tillegg er det enkelt å ta Flytoget fra Gardermoen til Oslo S og derfra buss nr 83 eller taxi til hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antall hotellrom

164 rom - 361 sengeplasser.

Antall konferanselokaler

19 fleksible konferanselokaler hvor storsalen alene har en kapasitet opp til 400 personer. 

Avstand Oslo Airport Gardermoen

45 km, ca 45 min

 Avstand fra togstasjon

Kolbotn stasjon, 4 km

Avstand lokaltrafikk

4 km - 5 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.