Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord 2022

Julebordet som har alt - under sammen tak. Vi gir deg muligheten til å komme når du vil, sitte hvor lenge du vil, spise og drikke hvor mye du vil. Vi gir deg tid - ikke stress.

Priser

Julebord 895,-

Julebord & Show 1195,-

Enkeltrom 1090,-

Dobbeltrom 1190,-

Julebordet som har alt - under samme tak!

Nyt kvelden fra start til slutt i hjertet av Fredrikstad. Vi inviterer til en fantastisk kveld med god stemning, nydelig mat og herlig underholdning. Våre julebordpakker inkluderer Pianobar og DJ på Taket. Gjør julebordet komplett med tidenes show fra Pellygata Poporkester!

JULEBORD

Med dypt engasjement og stor matglede, serverer vi en nydelig tradisjonell julebuffet hvor du og ditt selskap har god tid til å nyte maten i vår flotte restaurant Brasseriet Fredrikstad.
Kr 895,- pr. person

 

JULEBORD & SHOW

Med høy puls og mørke solbriller serverer Pellygata Poporkester deilige slagere på rekke og rad fra de fire siste tiår og byr på et underholdene show med allsang og henda i været stemning!
Kr 1195,- pr. person

Julebord kan du booke fredag og lørdag fra 18. november t.o.m 10. desember. 
Dersom dere ønsker julemiddag, eller julebuffet for en større gruppe mandag til fredag, ta kontakt på samme måte. Vi vil gi deg et tilbud raskt.

 

Send mail til booking.fredrikstad@strawberry.no eller trykk på knappen under.

Vilkår og betingelser

Du vil få et tilbud som du kan velge å bekrefte. Der vil du se hvilke retningslinjer som gjelder, med tanke på avbestilling.

Send forespørsel
3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.