Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Comfort Hotel Florø byr på en stor frokostbuffet med mange sunne og økologiske alterativ - en skikkelig hotellfrokost. Er du er early bird? Vi passer på at du kan få noe i magen allerede fra kl. 05:00 på morgenen (mandag - lørdag) Husk å si ifra kvelden i forveien, slik at vi kan forberede frokosten for deg.

Frokosten serveres

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag: 07:00 - 10:30
Søndag: 07:00 - 11:00

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Vi tilbyr gratis parkering for hotellets gjester. Parkeringen finner du i hotellets bakgård med merkede p-plasser. Er det ikke ledig på hotellets parkering, er det mulig å parkere på kommunale parkeringsplasser. Der betaler du pr time mellom 08:00 - 17:00 i ukedager, utenfor disse tidspunktene er parkeringen kostnadsfri.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du kjekt-å-ha-produkter som shampo, balsam, deilige salater, smoothies, drikke og snacks til hyggelige priser. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Lobbybar

Lobbybaren har åpent døgnet rundt. Velkommen inn på et glass vin, drink eller bare for å slappe av litt.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Åningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Treningsrom

Alle våre gjester har gratis trening på Spenst. Treningssenteret er 2 minutters gange fra hotellet. Spenst har både treningsrom og gruppetreninger. Du får utdelt Spenst kort når du informerer resepsjonen om at du vil benytte deg av treningssenteret. Dette gir deg mulighet til å trene når det passer deg!

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. 100 NOK frem til 14.00 og 200 NOK frem til 16.00.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wi-fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Enkelt og greit!

Andre tjenester

  • Sykkelutleie
  • Konferansesenter
  • Kjæledyr tillatt
  • Restaurant
  • Møterom
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.