Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Høstferie og opplevelser i Drammen

I uke 40 og 41 har vi satt opp forslag med opplevelser du kan utforske i vår vakre by, kombinert med hotellovernatting! Du kan også booke en weekendpakke med høstinspirert 3-retters meny med overnatting.

Velkommen til en uforglemmelig høstferie opplevelse på Quality Hotel™ River Station!


I uke 40 og 41 har vi satt opp forslag med opplevelser du kan utforske i vår vakre by, kombinert med hotellovernatting! 

Hotellovernatting

Etter en herlig dag full av opplevelser, venter komfort og avslapping på vårt stilfulle hotellrom. Med moderne fasiliteter og en atmosfære som oser av ro, kan du være sikker på at natten din hos oss blir en drøm. Våkne opp til en deilig hotellfrokost - den perfekte start på dagen!


Utforsk Drammen

Quality Hotel River Station har en førsteklasses beliggenhet som gjør det enkelt for deg å utforske Drammen.

  • Natur: Nyt en avslappende spasertur langs elvebredden og la deg forføre av den vakre utsikten. Naturens ro og skjønnhet venter på deg.

  • Shopping og kultur: Utforsk byens pulserende sentrum, fylt med kulturelle perler, trendy shoppingmuligheter og deilige restauranter. Oppdag byens kreative sjel.

  • Attraksjoner: Ikke gå glipp av den imponerende Spiralen, et av Drammens mest ikoniske landemerker. En opplevelse du sent vil glemme – bokstavelig talt på toppen av Drammen!

  • Aass Bryggeri – Norges eldste bryggeri: Dra til Aass Bryggeri og oppdag Norges stolte ølhistorie. Dette er landets eldste bryggeri, og her kan du utforske håndverket bak noen av Norges mest ikoniske øl. Smak på lokale bryggetradisjoner og nyt de unike smakene av Drammen.


Høstinspirert 3-retters middag

Er du på jakt etter den perfekte gaven til partneren din, en hyggelig opplevelse med vennegjengen eller kvalitetstid med familien? Da kan du booke en Høstinspirert 3-retters middag med overnatting og frokost her.


Kontakt oss i dag for å reservere ditt opphold eller få mer informasjon.

Send forespørsel
3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.