Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge

Comfort Hotel® Bodø

Bodø,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel Bodø! Dette nye og moderne hotellet finner du sentralt i Bodø, med 158 hotellrom, 3 konferanserom, treningsrom, laundromat og Barception.

Comfort Hotel® Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
91 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Skittent rom.

14. august 2023, , Hanne F

Rommet var støvete overalt av overflater å mener ikke da bare litt støv her å der. Og det lå fullt av døde småfluer i vinduene. Gardninene på rommet vi hadde var tilgriset med tydelige flekker med noe…

Rommet var støvete overalt av overflater å mener ikke da bare litt støv her å der. Og det lå fullt av døde småfluer i vinduene. Gardninene på rommet vi hadde var tilgriset med tydelige flekker med noe kliss. Av allergimat var det et elendig utvalg. Det var et bittelite kjøleskap men en halv pakke glutenfritt brød. 2 små pakker laktosefri yoghurt. Å noen småpakker havremelk. For meg som ikke tåler gluten ble det noen veldig kjipe frokoster. Nei dette var dårlig å kommer nok ikke til å verken annbefale dette hotellet til noen andre eller å overnatte der flere ganger. Til såpass nytt å være syns jeg å familien min dette var elendig.
Les mere
5

Flott hotell meget verd prisen

2. august 2023, Paris, Frankrike, Alf M L

Ble ved innsjekk og utsjekk ble vi møtt av en hyggelige medarbeidere i resepsjonen. I tillegg fikk vi tilbud om litt å spise som var kjærkomment for å få opp blodsukkret etter en dag i bilen. Hotelle…

Ble ved innsjekk og utsjekk ble vi møtt av en hyggelige medarbeidere i resepsjonen. I tillegg fikk vi tilbud om litt å spise som var kjærkomment for å få opp blodsukkret etter en dag i bilen. Hotellet fremstår som nytt og rommet inkl badet var passe stort og og rent og pent. Frokosten er ypperlig ypperlig med det meste man kan ønske seg for en lang frokost. Og alle medarbeidere var vennlige og smilende slik at det ble en god start på dagen. I det hele tatt er hotellet vel verd vurderingen og kan anbefales.
Les mere
3

Sentralt og moderne, men med unødvendig sparefokus

18. juli 2023, , WERNER H

Sentral god beliggenhet og moderne felleslokaler med nytt fint rom. Alt bra med rommet i 7. etasje, bortsett fra tett sluk i dusjen. Greit med sparedusjhode, men unødvendig med begrenset avrenning, me…

Sentral god beliggenhet og moderne felleslokaler med nytt fint rom. Alt bra med rommet i 7. etasje, bortsett fra tett sluk i dusjen. Greit med sparedusjhode, men unødvendig med begrenset avrenning, med vått baderomsgulv som resultat. Bør sjekkes ved rengjøring. Inkludert frokost av det enkle slaget. Bitteliten bolle til frokostblandingene, og med lange teskjeer for å fylle på vitner om overdrevent sparefokus, og er bare til irritasjon. Heller ikke havregryn som del av serial-utvalget, men ellers godt utvalgt i tilbehør. Kun svart kaffe på kaffeautomat. Alt i alt greit, men unødvendig minus for bordet med frokostblandinger. Heller ingen vanlig skje å spise frokostblanding med. Kun teskjeer.
Les mere
5

Mitt favoritt hotell

7. juli 2023, Stokmarknes, Norge, Hotellbasila

Fikk ett fantastisk flott allergivennlig/handicaprom standard dobbeltrom m/dobbeltseng på 180cm som var kjempe god og digg og rommet var helt perfekt for meg. Fikk også ha romme mitt helt fram til kl…

Fikk ett fantastisk flott allergivennlig/handicaprom standard dobbeltrom m/dobbeltseng på 180cm som var kjempe god og digg og rommet var helt perfekt for meg. Fikk også ha romme mitt helt fram til kl 15. Hjemmekoselig hotell med tipp topp service. Fantastisk godt utvalg på frokostbuffé m/ kjempe god smoothie. Betjening på hotellet helt magisk du får hjelp til alt du spør om og yter god service. Har kjempe flotte rom i forskjellige str og behov du trenger. Her føler æ mæ alltids velkommen. Kan ikke få skrytt nok av de fantastisk flotte folkan som jobber her.

Svar fra eier

7. august 2023

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse og anbefalelse av Comfort Hotel Bodø :) Det syns vi er såå gøy, og vi håper virkelig vi får gleden av å ønske deg varmt velkommen tilbake til oss neste gangen turen tar deg til Bodø De beste hilsner fra hele gjengen på Comfort Hotel Bodø!

Les mere
4

Middels hotell

3. juli 2023, Oslo, Norge, Bente1959

Blir ingen 5’er fra meg. Beste kategori rom manglet hårføner, hadde tynne utslitte badehåndklær, skitne glass på rommet, dårlig avløp i servant. Men personalet er veldig hyggelige og utsikten fra ro…

Blir ingen 5’er fra meg. Beste kategori rom manglet hårføner, hadde tynne utslitte badehåndklær, skitne glass på rommet, dårlig avløp i servant. Men personalet er veldig hyggelige og utsikten fra rommet var flott! Sov godt i gode senger.

Svar fra eier

4. juli 2023

Hei Bente! Tusen takk for at du tar deg tiden å gi oss en tilbakemelding! Vi har gjennomgang av våre rutiner og håper du kommer tilbake til oss ved en senere anledning! God sommer!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.