Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Juleinspirert middag, hotell og frokost

Legg inn noen hyggelige planer i kalenderen mot vintertid, og book en herlig juleinspirert 3-retters middag med overnatting og frokost på et av våre mange hotell rundt om i Norden.

Juleinspirert 3-retters middag med overnatting og frokost

Gleder du deg til vinteren – til jul, nyttår og alt vinterhalvåret har å by på? Til alle koselige stunder med nære og kjære, julegaveshopping, kakebaking, all den gode maten og festligheter i mengder! Hvorfor ikke planlegge noe å se fram til sammen i vinter allerede nå?

Book en magisk kveld med juleinspirert 3-retters middag og hotellovernatting til en skikkelig bra pakkepris. Frokost er selvfølgelig inkludert, for hva er vel et hotellopphold uten den?

Leter du etter en helt unik middagsopplevelse? Book middagspakke på Yasuragi.

Tilbudet gjelder hver helg, fra torsdag til søndag, på opphold fram til 31. desember. Book senest 29. desember! 

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekkdato 31. desember 2023. Bookingen kan kanselleres eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen. Avbestillingsvilkår, samt hva som inngår i middagspakken, kan variere når du booker på de frittstående hotellenes egne bookingsider. Vennligst les vilkårene nøye.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.