7 netter + frokost for deg og en til? Eller vil dere heller ha ubegrenset tilgang til hotell i ferien? De populære hotellpassene er klare for sommerferien 2022! Se priser og les om hvordan sommeren din kan se ut her.

To personer som padler kajakk i solnedgangen

Kampanjene er over for i år.

Så du skal hoppe fra hotell til hotell i vakre Norden i sommer? For en utrolig smart idé. Da har vi de perfekte hotellpassene for deg! I år er det My Summer Treat og Unlimited Nights som gjelder. Hva velger du?

My Summer Treat – dryss 7 hotellnetter utover sommerferien din

Vil du bo sju netter på ett og samme hotell? Kjør på! Vil du fordele dem over hele sommeren og over hele Norden? Let’s go!

To mennesker, sju netter, sju frokoster, til 5950 kroner. Over 100 hotell å velge mellom.

Slik kjøper og bruker du My Summer Treat-passet

  1. Gå til My Summer Treat-kjøpssiden og dra kortet.
  2. Du får kvittering og hotellpasset sendt til e-postadressen din.
  3. Når det er mottatt kan du begynne å booke netter. Du trenger ikke å booke alle på én gang. Her booker du.
  4. Ut i Norden med deg! Hotellpasset er det lurt å ha lett tilgjengelig, for det må du vise fram ved innsjekk hver gang du kommer til et nytt hotell.

Diving-into-a-lake_16_9

Unlimited Nights – bo så mye du vil i ferien

Med Unlimited Nights-hotellpasset i lomma, kan du og din plus one bo så mye dere bare klarer mellom 24. juni og 21. august! Her har du mulighet til å leie ut boligen, pakke sekken og bli borte hele sommeren.

Du kan dra til Trondheim i nord og Kristiansand i sør, til København, Stockholm, Gøteborg, til Sveriges vestkyst (tydeligvis en skatt nordmenn ennå ikke har oppdaget), til nabobyen og til Svalbard. For 30 000 kr har dere 58 netter og mer enn 200 hotell å velge mellom.

Slik kjøper og bruker du Unlimited Nights-passet

  1. Gå til Unlimited Nights-kjøpssiden og kjøp passet der.
  2. Du får kvittering og hotellpasset sendt til e-postadressen din.
  3. Nå kan du begynne å booke nettene dine, hvis du vil. Lenke til bookingsiden får du på e-post, sammen med hotellpasset.
  4. Ha en vidunderlig sommer, og husk å vise hotellpasset ditt ved innsjekk.

Couple holding hands on a beach_16_9

Begge passene er gyldig mellom 24. juni og 21. august, og gjelder for to personer i standard- og moderatrom. Bacon, bittesmå muffinser, ferskpresset juice og alt annet i frokostbuffeten er inkludert.

Skal barna være med? Opptil to barn (maks 9 år gamle) bor gratis når de sover i seng med foreldrene. For barn over 9 år må du booke ekstraseng. Prisen på ekstraseng varierer fra hotell til hotell, men pleier å være rundt 250 kroner natta.