I håp om å bidra til en positiv og mer bærekraftig klimautvikling, er vi nøye på hva som serveres i restaurantene på våre hotell. Derfor er vi glade og stolte over å lansere en ny vegansk gourmetburger på alle våre Quality Hotel™, i samarbeid med Orkla FoodSolutions.
“De smaker ikke bare godt, de er også veldig enkle å jobbe med. Faktisk så enkle at vi nå lager smash burgers av dem, og det fungerer veldig bra”, sier André Johansson, Executive Chef på Quality Hotel™, om favabønnene som er hovedingrediensen i den nylanserte gourmetburgeren.
Favabønnene, som også kalles hestebønner eller åkerbønner, er et moderne og godt vegansk alternativ som er lett å få tak i. Bønneburgeren, Naturli’ Burger Fava, er helt plantebasert, og lages, i tillegg til bønner, også av erter. Den er saftig og gir en hjemmelaget følelse, med herlig struktur og tyggemotstand.
“Ambisjonen er at våre plantebaserte produkter skal være så gode at de tiltaler alle. For å lykkes med å gjøre et skifte mot en grønnere framtid, må alle ønske å spise grønt flere dager i uken, og da trengs det noe smaksmessig helt utenom det vanlige som senker terskelen for å prøve plantebasert”, sier Ellinor Persson, markedssjef på Orkla FoodSolutions, selskapet som har vært med i prosessen med å framstille oppskriften.
Dette passer bra med vårt WeCare-arbeid og det vi kaller Matrevolusjonen. Vi er derfor glade for å kunne presentere dette samarbeidet med OrklaFoodSolutions, og utgjøre en forskjell sammen.
Sugen? Kom inn til nærmeste Quality Hotel™ og bestill allerede i dag!