I håp om å bidra til en positiv og mer bærekraftig klimautvikling, er vi nøye på hva som serveres i restaurantene på våre hotell. Derfor er vi glade og stolte over å lansere en ny vegansk gourmetburger på alle våre Quality Hotel™, i samarbeid med Orkla FoodSolutions.

Bean burger

“De smaker ikke bare godt, de er også veldig enkle å jobbe med. Faktisk så enkle at vi nå lager smash burgers av dem, og det fungerer veldig bra”, sier André Johansson, Executive Chef på Quality Hotel™, om favabønnene som er hovedingrediensen i den nylanserte gourmetburgeren.

Favabønnene, som også kalles hestebønner eller åkerbønner, er et moderne og godt vegansk alternativ som er lett å få tak i. Bønneburgeren, Naturli’ Burger Fava, er helt plantebasert, og lages, i tillegg til bønner, også av erter. Den er saftig og gir en hjemmelaget følelse, med herlig struktur og tyggemotstand.

Quality Hotel Friends Restaurant Brasserie X_16_9Restaurant Brasserie X på Quality Hotel™ Friends, en av stedene som vil servere Naturli’ Burger Fava.

“Ambisjonen er at våre plantebaserte produkter skal være så gode at de tiltaler alle. For å lykkes med å gjøre et skifte mot en grønnere framtid, må alle ønske å spise grønt flere dager i uken, og da trengs det noe smaksmessig helt utenom det vanlige som senker terskelen for å prøve plantebasert”, sier Ellinor Persson, markedssjef på Orkla FoodSolutions, selskapet som har vært med i prosessen med å framstille oppskriften.

Dette passer bra med vårt WeCare-arbeid og det vi kaller Matrevolusjonen. Vi er derfor glade for å kunne presentere dette samarbeidet med OrklaFoodSolutions, og utgjøre en forskjell sammen.

Sugen? Kom inn til nærmeste Quality Hotel™ og bestill allerede i dag!