Hotellkjeden Clarion Hotel© tilbyr lekre hotellrom, moderne design, hyggelige ansatte og utmerket service. Og kanskje det viktigste av alt, de byr på deilig mat og gode smaksopplevelser på restaurantene Kitchen & Table som finnes på flere av våre hotell i Norden. Les mer om Kitchen & Table, Fun Dining og hvorfor det er det selvskrevne stedet for ditt neste lunsjmøte, middag med venner og eller bare for en drink i godt selskap. 

Mat på Kitchen & Table Clarion Hotel Østersund

Kitchen & Table – med smaker fra Manhattan

Hva får du om du blander smaken av New York med nordiske råvarer, økologiske ingredienser, en svensk kjendiskokk og Fun Dining? Svaret er restaurantene Kitchen & Table som finnes på flere Clarion Hotel i Norden. Har du ikke opplevd Kitchen & Table enda, er du hjertelig velkommen – hotellgjest eller ei. Du vil bli møtt av en kulturell og kulinarisk opplevelse der smakene er inspirert av det mangfoldige Manhattan i kombinasjon med nordiske matlagingsteknikker.

À la carte-restauranten Kitchen & Table er en møteplass som tilbyr lokale og globale influenser i en herlig miks. Kitchen & Table tar inspirasjon fra det lokale kjøkken akkurat der du er – uansett om du befinner deg helt sør i Arendal eller nord i Tromsø. Det brukes mye kortreiste råvarer, og kjøkkenet har stort fokus på kvalitet og økologi. Menyen endrer seg etter sesong, men det loves å alltid ha både kjøtt, fisk og vegetarretter tilgjengelig. Selvfølgelig tar menyen også hensyn til spesielle allergier. Alle skal ha muligheten til å besøke oss!

Marcus Samuelsson – mannen bak restaurantkonseptet

Marcus Samuelsson har laget mat for blant annet tidligere President Obama og den svenske kongefamilien. Nå er det din tur!

Den svenske kjendis- og mesterkokken Marcus Samuelsson er mannen bak Kitchen & Table. Basert i New York og sjef for flere trendy restauranter på Manhattan, har Samuelsson tidligere kokkelert med Michelle Obama på ”Good Morning, America”, laget statsmiddag til tidligere President Obama, vunnet flere priser for matlagingen sin, og servert den svenske kongefamilien på sin restaurant Red Rooster på Manhattan.

Han tok med seg Manhattans smaker og lekre retter til Norden for å skape spennende, oppfriskende og nye smaksopplevelser og restaurantkonseptet ble til Kitchen & Table, med fokus på Fun Dining – ikke fine dining. For mat skal ikke være stivt og kjedelig – men gøy! Nå er det din tur til å prøve hans oppskrifter. Velg blant småretter og snacks til større retter og deilige desserter. Fun Dining handler om gode smaker i en avslappet atmosfære!

Hyggelig atmosfære og design på Kitchen & Table Östersund i Sverige.

Urban Garden – nyt god mat med god samvittighet

Urban Garden er Clarion Hotel og Marcus Samuelsson sin nyeste satsing på et mer grønt og bærekraftig menykonsept. Grønnsakene har hovedrollen! Urban Garden består av fire grønne varmretter, der hovedrettene baseres på sesongens grønnsaker og kombineres med ditt tilvalg av protein.

Menyen skal gjør det lettere for restaurantgjester å ta bevisste og klimasmarte valg, i tillegg til at det skal smake godt. Dessuten satser Clarion Hotel på økologiske kjøkkenhager på hotellenes tak. Her dyrkes store deler av grønnsakene som serveres i Kitchen & Table-restaurantene.

Clarion Hotel© Post i Göteborg var første hotell ut med egen kjøkkenhage på takterrassen med belgvekster, grønnsaker, urter, frukt og bær. Ambisjonen er at flere hotell skal få egne Urban Gardens, og på hotellene der det ikke er mulig vil det satses på samarbeid med lokale bønder i stedet. Det betyr at våre barer og restauranter i større grad vil kunne servere mat og drikke av avlinger i sitt nærområde med bærekraftige teknikker for å spare miljøet, energi og transport. Opplev ett grønnere måltid i regi av de dyktige kokkene på Kitchen & Table.

Velg blant småretter og snacks til større retter og deilige desserter på Kitchen & Table.

Alle retter som serveres på Kitchen & Table skal tilberedes med respekt for jorden. Fokuset er på bærekraftig mat og økologi.

Gjør kvelden til en helaften på Kitchen & Table Bar

I tilknytning til restaurantene finner du også Kitchen & Table Bar. Her kan du nyte en klassisk drink, et deilig glass vin før eller etter middagen, eller slå deg ned etter en lang dag med jobb. Barene har fokus på bærekraftige ingredienser og friske drinker.

Her finner du Kitchen & Table:

Norge

Arendal: Clarion Hotel Tyholmen

Bergen: Clarion Hotel Admiral & Clarion Hotel Bergen Airport

Stavanger: Clarion Hotel EnergyClarion Hotel Stavanger &  Clarion Hotel Air

Tromsø: Clarion Hotel The Edge

Trondheim: Clarion Hotel Trondheim

Sverige

Helsingborg: Clarion Grand Hotel Helsingborg

Luleå: Clarion Hotel Sense

Malmö: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Stockholm: Clarion Hotel Sign & Clarion Hotel Amaranten

Uppsala: Clarion Hotel Gillet

Visby: Clarion Hotel Wisby

Örebro: Clarion Hotel Örebro

Östersund: Clarion Hotel Grand Östersund

Finland

Helsinki: Clarion Hotel Helsinki & Clarion Hotel Aviapolis

Frister det å teste ut noen av våre herlige restauranter? Gå inn og book bord på ditt nærmeste Kitchen & Table eller Eatery Social. Er du i Göteborg kan du ta turen innom Restaurang Norda eller ta en drink på Bon Bon Bar.

Vi håper du tar turen innom en Kitchen & Table- restaurant i Norge, Sverige eller Finland eller i fremtiden i New York – hvem vet?


Fikk mersmak? Les flere restaurantguider her!